PK Slikari Hercegovac PDF Ispis E-mail

Paintball klub "Slikari" Hercegovac osnovan je u ožujku 2011. godine. Osnivači su uglavnom mladi ljudi s područja općine Hercegovac i okolice. Klub je prošle godine brojio 11 članova, a očekuje se da će se ove i narednih godina broj povećati. Predsjednik kluba je Slaven Jurčić, zamjenik predsjednika Mario Kazda, tajnik Alen Kazda, a u predsjedništvu su još kao članovi Miroslav Mijota i Vedran Mihoković.
Aktivnosti kluba su vezane isključivo za paintball kao sport. U prošloj godini igrači iz kluba sudjelovali su na 2 paintball susreta, tzv. big gamea na kojima su sudjelovali paintball igrači iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja.
Početkom lipnja 2011. godine otvoren je poligon(teren) za igru u neposrednoj blizini Hercegovca, uz cestu Hercegovac - Veliki Zdenci. Teren koji su dobili na korištenje bio je zarastao šikarom koju su članovi raskrčili, napravili velik broj barikada kako bi se na tom terenu mogao igrat ovaj zanimljivi sport. Iako je poligon osposobljen za igru, radovi su i dalje nastavljeni, te se očekuje da bude potpuno završen u proljeće 2012. godine.
Do sada su paintball igrali samo članovi koji posjeduju svoju opremu za igru, a od ovog proljeća će to moći svi naši sumještani i svi koji žele probati paintball jer klub otvara iznajmljivanje opreme.
Daljnji planovi kluba su uglavnom organizacije druženja uz paintball, promocija paintballa kao sporta, promocija Hercegovca i općine Hercegovac kroz paintball i odlazak na druženja u goste drugim klubovima.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

 

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld