Općina Hercegovac
JAVNI POZIV POLJOPRIVREDNICIMA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 07 Siječanj 2019 11:02

J A V N I   P O Z I V

za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije ili konzultantske usluge poljoprivrednicima iz proračuna Općine Hercegovac za 2019. godinu

 

U Proračunu Općine Hercegovac za 2019. godinu  planirana su sredstva namijenjena za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije ili konzultantske usluge prilikom prijave projekata na otvorene javne pozive za projekte poljoprivrednika s područja Općine Hercegovac.

 

Pravo na podnošenje prijava imaju poljoprivrednici koji imaju registriranu djelatnost na području Općine Hercegovac.

Poljoprivrednik se ima pravo prijaviti i ostvariti sufinanciranje po prijavi jednom godišnje.

 

Sve upute, obrasci i informacije mogu se preuzeti na stranicama Općine Hercegovac www.opcinahercegovac.hr ili u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Hercegovac, Moslavačka 150, 43284 Hercegovac, na telefon: 043/524-511 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


 
JAVNI NATJEČAJ PDF Ispis E-mail
Petak, 04 Siječanj 2019 12:48

Općina Hercegovac objavljuje Javni natječaj dodjelu financijske potpore za organizaciju manifestacije „Dani hrvatskog pučkog teatra" u 2019. godini.

Rok za podnošenje prijedloga programa je 30 dana, a završava 08. veljače 2019. godine. Sve detalje vezane uz natječaj, možete pronaći na sljedećim poveznicama:

JAVNI NATJEČAJ

OBRAZAC A1

OBRAZAC A2

OBRAZAC A3

OBRAZAC A4

OBRAZAC B2

UPUTE ZA PRIJAVITELJE

 
12.SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 24 Prosinac 2018 11:32

Temeljem članka 55. Poslovnika Općinskog vijeća Hercegovac, predsjednik Općinskog vijeća

s a z i v a

                 12. sjednicu Općinskog vijeća Hercegovac koja će se održati 28. prosinca 2018.g. (petak) s početkom u 12;00 sati u sali za sastanke u zgradi Općine Hercegovac (Moslavačka 150).

POZIV

 
GODIŠNJI PLAN NATJEČAJA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 20 Prosinac 2018 00:00

pdf buttonGodišnji plan raspisivanja natječaja i javnih poziva Općine Hercegovac u 2019. godini

 
11. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Utorak, 27 Studeni 2018 14:56

Temeljem članka 55. Poslovnika Općinskog vijeća Hercegovac, predsjednik Općinskog vijeća

s a z i v a

11. sjednicu Općinskog vijeća Hercegovac koja će se održati 29. studenog 2018.g. (četvrtak) s početkom u 15;00 sati u sali za sastanke u zgradi Općine Hercegovac (Moslavačka 150).

 

pdf buttonPOZIV

 
POZIV NA PRETHODNO SAVJETOVANJE PDF Ispis E-mail
Petak, 05 Listopad 2018 00:00

Poziv na prethodno savjetovanje za pripremu otvorenog postupka javne nabave Rekonstrukcija i dogradnja OŠ Slavka Kolara – dječji vrtić i jaslice, evidencijski brojevi nabave: JN-MV-26/18

Naručitelj Općina Hercegovac priprema otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji OŠ Slavka Kolara – dječji vrtić i jaslice, evidencijski brojevi nabave: JN-MV-26/18.
Sukladno članku 198. stavku 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br. 120/16) u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s predmetnom nabavom, Naručitelj Općina Hercegovac stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju o nabavi koja sadrži:
• Opis predmeta nabave
• Troškovnik
• Kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta
• Kriterije za odabir ponude
Molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 11. listopada 2018. godine, do kada je otvoreno prethodno savjetovanje, dostave svoje primjedbe i prijedloge na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Nakon provedenog savjetovanja, Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na svojim internetskim stranicama.

POZIV

DOKUMENTACIJA O NABAVI

GRAĐEVINSKI PROJEKT

GEODETSKI ELABORAT

ELEKTRO PROJEKT

STROJARSKI PROJEKT

ELABORAT ZAŠTITE NA RADU

ELABORAT ZAŠTITE OD POŽARA

TROŠKOVNIK IZGRADNJA

TROŠKOVNIK OPREMANJE

 

IZVJEŠĆE O PROVEDENOM SAVJETOVANJU

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld