Općina Hercegovac
MALONOGOMETNI TURNIR U GAREŠNICI PDF Ispis E-mail
Srijeda, 04 Siječanj 2012 11:47

Malonogometna momčad općine Hercegovac sudjelovat će na Turniru mjesnih odbora grada Garešnice koji se održava povodom obilježavanja Dana grada. Turnir se igra u novoj sportskoj dvorani u Garešnici i to vikendima (petak, subota, nedjelja), počinje u subotu 7.1.2012. s početkom u 15 sati, a dnevni ulaz je 10 kn.

Momčad općine Hercegovac prvu utakmicu igra u subotu (7.1.) u 19.35 h protiv Kaniške Ive. Druga utakmica je na rasporedu u petak 13.1.2012. protiv Garešničkog Brestovca u 16.30 h. Općina Hercegovac igrat će u sljedećem sastavu: Jošćak Saša, Stankić Ivan, Topčić Velimir, Čegec Ivan, Kudlač Denis, Mlinarić Mario, Poredski Matija, Oršić Tomislav, Šimon Tomislav, Strabić Damir.

 
BOŽIĆNA PRIČA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 29 Prosinac 2011 11:03

OPĆINA HERCEGOVAC ORGANIZIRA IZLET NA "Božićnu priču" NA IMANJU SALAJ U GRABOVNICI. Polazak je 04. siječnja 2012. g. u srijedu u 16:30 sati iz centra Hercegovca autobusom. Cijena izleta je 40 kn (u cijenu je uključena ulaznica od 20kn+ dio troškova prijevoza). Djeca do 5 g. ne plaćaju. Zainteresirani se mogu javiti u Općinu Hercegovac do 03. siječnja 2011.g.

 
KUHANO VINO I BOŽIĆNA ČESTITKA PDF Ispis E-mail
Petak, 23 Prosinac 2011 09:44

Savjet mladih i Općina Hercegovac pozivaju vas na kuhano vino ispred prostorija Općine na Badnjak prije i poslije polnoćke.

 

SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNU 2012. GODINU ŽELI VAM NAČELNIK I ZAPOSLENICI OPĆINE HERCEGOVAC!

 

 

 

 
POSLJEDNJE OVOGODIŠNJE OPĆINSKO VIJEĆE PDF Ispis E-mail
Petak, 23 Prosinac 2011 09:39

Jučer su posljednji put ove godine zasjedali vjećnici Općine Hercegovac. Prve teme odnosile su se na proračun, rebalans ovogodišnjeg i odluku o onom za iduću godinu. Razmotreni su i programi obuhvaćeni tim financijskim dijelom, planovi, te donesena odluka o raspoređivanju sredstava za rad političkim strankama zastupljenim u Općinskom Vijeću Općine Hercegovac, za ovu i iduću godinu. Nakon sjednice održan je tradicionalan božićni domjenak.

Izvor: garesnica.net

 
HRVATSKI VITEZOVI PDF Ispis E-mail
Srijeda, 21 Prosinac 2011 12:10

Garešnički branitelji jučer su se prisjetili trojice suboraca. To su Branko Biroš, Zlatko Grbavac i Željko Crnković, koji su poginuli u akciji oslobađanja Zapadne Slavonije, na jučerašnji dan prije dvadeset godina. Paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca odana im je počast kod spomenika hrvatskih branitelja u Garešnici. Poginulih vitezova, svih, prijatelji se često sjete. Osim kod spomenika, obilaze i mjesta njihove pogibije, u ovom slučaju, dio njih nakon polaganja otišao je u Novu Subocku, gdje teren nije baš pristupačan, a dijelom i zbog snijega, tamo se otišlo tek s dva vozila. Uz predstavnike braniteljskih udruga, članove obitelji, bila su nazočna izaslanstva Grada Garešnice, Općine Hercegovac i Bjelovarsko- bilogorske županije.

Izvor: garesnica.net

 
ODRŽAN ZLATNI SLAVUJ PDF Ispis E-mail
Utorak, 20 Prosinac 2011 09:51

Više od dvadeset godina duga je tradicija Zlatnog slavuja u Hercegovcu. To je festival dječje pjesme, na kojem nastupaju djeca osnovnoškolskog uzrasta. Ovog je vikenda održan 21. put, s 19 malih i mladih izvođača s područja Hercegovca, Grubišnog Polja i Garešnice, uz pratnju žive glazbe. Zlatni slavuj Hercegovca i ove je godine mladi Filip Martinić iz Garešnice. Izveo je pjesmu "Jesen u meni", a osim povjerenstva, najboljim ga je proglasila i publika, jednim glasom više od drugoplasiranog dueta. Pjevao je u kategoriji starijeg uzrasta, gdje je druga bila Antonela Bosilj, dok su treće mjesto podijelila dva pjevača, s istim brojem bodova. To su grubišnopoljac Leon Ružička, i Antonio Bubulj, koji se inače bavi glazbom, svira trubu i već je nastupao na Zlatnom slavuju. Ipak, ovaj put se repertoar malo razlikovao. Većina sudionika prije izlaska pred publiku, kažu, osjete tremu, iako to uglavnom nije prvi nastup na ovom festivalu dječje pjesme. Posebnu nagradu organizatora, hercegovčanske Hrvatske čitaonice, dobio je petogodišnji Luka Vuković iz Velike Trnave, kao najmlađi sudionik festivala. U mlađem uzrastu, polaznika nižih razreda osnovne škole, pobijedila je skladba "Ja sam vlak" u izvedbi Karle Vlahović i Petre Horak. Trećeplasirana je Lukrecija Bačak, dok je drugo mjesto zauzela Anita Jurčić s Brad Pittom.

Izvor: garesnica.net

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld