Općina Hercegovac
JAVNI RADOVI PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 26 Ožujak 2012 12:06

Proteklog tjedna u općini Hercegovac započelo se s javnim radovima. Ove godine zaposleno je 13 osoba, od čega je 7 muškaraca i 6 žena. Njih 11 radit će 4 mjeseca, dok su ostali zaposleni na 3 mjeseca. Prvi radovi odvijali su se u parku u Hercegovcu, te u Palešniku.

 
LAK "DANJGUBE" U HERCEGOVCU PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 15 Ožujak 2012 13:52

Ladislavsko amatersko kazalište "Danjgube" poziva vas u subotu (17.03.) u Češki dom u Hercegovcu na predstavu "Korizmeno odricanje". Priča je to o jednoj seoskoj ženi i njezinim korizmenim mukama. Predstava počinje u 20 sati.

 
NASTAVLJENI RADOVI NA D45 PDF Ispis E-mail
Srijeda, 07 Ožujak 2012 12:00

Read moreDržavna cesta D45 dijelom prolazi kroz Općinu Hercegovac a Hrvatske ceste su u 2011. godini u njenu obnovu i održavanje kroz projekt "Betterment" te sanaciju kritičnih točaka uložile oko 20 mil. kuna. Ovim ulaganjem osigurani su sigurniji prometni uvjeti kroz općinsko središte Hercegovac koji je ujedno dobio i moderniji i uređeniji izgled...

Više...
 
PUNOLJETAN HRVATSKI PUČKI TEATAR PDF Ispis E-mail
Utorak, 28 Veljača 2012 14:45

Završeni su XVIII. Dani hrvatskoga pučkog teatra u Hercegovcu. Popratni sadržaj ove tradicionalne manifestacije bila je likovna kolonija i stručna radionica za glumce iz pet kazališnih skupina. Uz domaćine, Pučku scenu, nastupile su skupine iz Travnika, Sombora, Županje i iz Starog grada na Hvaru...

Više...
 
PRETPREMIJERA PREDSTAVE PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 20 Veljača 2012 09:48

Amatersko kazalište "Pučka scena" Hrvatske čitaonice Hercegovac poziva Vas danas (ponedjeljak, 20. veljače) u 19.30 sati u Hrvatski seljački dom u Hercegovcu na pretpremijeru predstave "Jukebox-Melita".

 
XVIII. DANI HRVATSKOGA PUČKOG TEATRA PDF Ispis E-mail
Srijeda, 15 Veljača 2012 14:06

24. i 25. veljače 2012. godine u Hercegovcu će se održati tradicionalna međunarodna manifestacija Dani hrvatskoga pučkog teatra. Organizator je Hrvatska čitaonica Hercegovac, a pokrovitelji su kao i svih proteklih godina Ministarstvo kulture RH, Bjelovarsko-bilogorska županija i Općina Hercegovac. Sudionici XVIII. dana hrvatskoga pučkog teatra su HAK Travnik, HKUD Vladimir Nazor, GAK Županja, Picollo teatar Stari Grad i domaćini Pučka scena. Tijekom Festivala, održat će se likovna kolonija pod vostvom Igora Vujatovića, studenta Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. U subotu će biti radionice za sve sudionike, a vodit će ih redateljica Nina Kleflin. Program teatra možete vidjeti ovdje.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld