Općina Hercegovac
MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2012. PDF Ispis E-mail
Petak, 30 Studeni 2012 14:10

Read morePovodom Mjeseca hrvatske knjige (15.10.-15.11.2012.), u Hrvatskoj knjižnici Općine Hercegovac održane su brojne aktivnosti. Knjižnica je u svojem prostoru ugostila mališane iz dječjeg vrtića "Maslačak". Djeca su s oduševljenjem prelistavala slikovnice i igrala se s igračkama koje knjižnica posjeduje u svome fondu. Ovim susretom nastavljena je odlična suradnja između knjižnice i dječjeg vrtića. Domaćini djeci i tetama iz vrtića bili su voditelj knjižnice Tihomir Pokopac i informatičar Vedran Doležal...

Više...
 
SAVJETOVANJE U HRVATSKOM SELJAČKOM DOMU PDF Ispis E-mail
Petak, 02 Studeni 2012 12:30

U četvrtak, 08. studenog 2012. godine, s početkom u 11 sati u velikoj vijećnici Hrvatskog seljačkog doma u Hercegovcu održat će se besplatno savjetovanje na temu fotonapona, odnosno pretvorbe energije Sunca u električnu energiju. Više možete saznati u dokumentu:

pdf buttonPOZIV NA SAVJETOVANJE

 
OSNOVAN LAG "MOSLAVINA" PDF Ispis E-mail
Utorak, 30 Listopad 2012 13:28

Obavještavamo Vas da je osnovana Lokalna akcijska grupa "Moslavina". LAG "Moslavina" djeluje na području Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, a u njegovom osnivanju sudjelovali su gradovi: Čazma, Garešnica, Ivanić Grad i Kutina, te općine: Dubrava, Hercegovac, Kloštar Ivanić, Križ, Lipovljani, Popovača, Velika Ludina i Velika Trnovitica...

Više...
 
5. "MOSLAVAČKA NOĆ" PDF Ispis E-mail
Srijeda, 24 Listopad 2012 18:53

5a6Udruga moslavačkih studenata već tradicionalno organizira „Moslavačku noć“ koja će biti održana po peti put u četvrtak (25.10.2012.) u zagrebačkom Clubu „Roko“, Jarunska 5, s početkom u 21.00 sati. Očekuje vas bogat program, nastup dva live benda (live bend Boje noći i tamburaški sastav Tremolo), te točenje moslavačkih vina. Više o svemu pročitajte u dokumentu:

pdf button5. MOSLAVAČA NOĆ

 
U TRNAVI NOVA CESTA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 11 Listopad 2012 12:55

dscf0897Proteklih je dana dovršeno asfaltiranje posljednje dionice ceste kroz Veliku Trnavu. Riječ je o novoj cesti duljine oko 1 kilometra, a koja se nastavlja na cestu koja je asfaltirana prije nekoliko godina. Time je još jedno mjesto u općini Hercegovac dobilo novu cestu, ali tu nije kraj radovima. Naime, uskoro će početi asfaltiranje stare dotrajale ceste prema Velikoj Trnovitici. Time Hercegovac nastavlja s radovima, a već je sada napravljeno najviše kilometara novog asfalta u županiji.

 
SAVJET MLADIH OPĆINE HERCEGOVAC PDF Ispis E-mail
Petak, 14 Rujan 2012 10:47

Na temelju Zakona o savjetima mladih (NN 23/07) i članka 3. Odluke o osnivanju Savjeta mladih općine Hercegovac raspisuje:

pdf buttonJAVNI POZIV za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih općine Hercegovac

Podsjećamo, trenutni članovi Savjeta mladih općine Hercegovac su:

  1. Jurčić Kristina – predsjednik
  2. Jurčić Slaven – zamjenik predsjednika
  3. Novotni Ivan
  4. Piščević Dragan
  5. Salopek Martina

<< Oglasna ploča

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld