Općina Hercegovac
U TRNAVI NOVA CESTA PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 11 Listopad 2012 12:55

dscf0897Proteklih je dana dovršeno asfaltiranje posljednje dionice ceste kroz Veliku Trnavu. Riječ je o novoj cesti duljine oko 1 kilometra, a koja se nastavlja na cestu koja je asfaltirana prije nekoliko godina. Time je još jedno mjesto u općini Hercegovac dobilo novu cestu, ali tu nije kraj radovima. Naime, uskoro će početi asfaltiranje stare dotrajale ceste prema Velikoj Trnovitici. Time Hercegovac nastavlja s radovima, a već je sada napravljeno najviše kilometara novog asfalta u županiji.

 
SAVJET MLADIH OPĆINE HERCEGOVAC PDF Ispis E-mail
Petak, 14 Rujan 2012 10:47

Na temelju Zakona o savjetima mladih (NN 23/07) i članka 3. Odluke o osnivanju Savjeta mladih općine Hercegovac raspisuje:

pdf buttonJAVNI POZIV za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih općine Hercegovac

Podsjećamo, trenutni članovi Savjeta mladih općine Hercegovac su:

  1. Jurčić Kristina – predsjednik
  2. Jurčić Slaven – zamjenik predsjednika
  3. Novotni Ivan
  4. Piščević Dragan
  5. Salopek Martina

<< Oglasna ploča

 
ODLUKA O SUFINANCIRANJU PREHRANE UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 13 Rujan 2012 07:53

Općinsko vijeće Hercegovac na sjednici održanoj 11. rujna 2012. god. donijelo je Odluku o sufinanciranju prehrane učenika osnovne škole. Odluku u cijelosti možete pročitati ovdje:

pdf buttonODLUKA o sufinanciranju prehrane učenika osnovne škole

<< Oglasna ploča

 
POZIV NA VIJEĆE PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 10 Rujan 2012 08:02

24. sjednica Općinskog vijeća Hercegovac održat će se u utorak 11. rujna 2012. god. u prostoriji za sastanke Hrvatskog seljačkog doma u Hercegovcu s početkom u 14:15 sati. Dnevni red se nalazi u sljedećem dokumentu:

pdf buttonPOZIV ZA VIJEĆE

 
USPJEŠNI PRVI DANI KRUMPIRA PDF Ispis E-mail
Utorak, 28 Kolovoz 2012 13:17

Read moreProteklog vikenda u Hercegovcu su održani prvi Dani krumpira. Dvodnevna manifestacija okupila je mnoštvo posjetitelja koji su u subotu tokom dana mogli pogledati sportska natjecanja u nogometu, paintball-u, te bacanju krumpira u dalj. Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, a mogli su pogledati i zanimljivu likovnu koloniju. U večernjim satima održano je stručno predavanje o proizvodnji krumpira, a na rasporedu je bio i kulturno-zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati. U nedjelju je nastavljeno druženje posjetitelja koji su se vozili kočijama, udruge su pripremale razna jela, izložene su stare slike Hercegovca, podijeljene nagrade za najteže i najsmiješnije krumpire, a daljni program nije uspjela pokvariti niti kiša koja je pala u posljepodnevnim satima zbog koje je dio programa premješten u Češki dom. Na kraju možemo reći da su prvi Dani krumpira opravdali su očekivanja, te nam ne preostaje ništa drugo nego poželjeti još bolje izdanje iduće godine.

Više...
 
OBAVIJEST O PRIJAVI ŠTETE PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 27 Kolovoz 2012 10:53

Obavještavaju se poljoprivrednici s područja općine Hercegovac da mogu prijaviti štetu od suše na svojim poljoprivrednim kulturama u prostorijama Općine Hercegovac prema rasporedu objavljenom u sljedećem dokumentu:

pdf buttonOBAVIJEST O PRIJAVI ŠTETE

<< Oglasna ploča

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld